otwórz ustawienia i wyłącz te uprawnienia. Jeśli powiadomienie dotyczy aplikacji, której już nie używasz, odinstaluj ją z urządzenia ze względów bezpieczeństwa.
otwórz ustawienia i wyłącz te uprawnienia. Jeśli powiadomienie dotyczy aplikacji, której już nie używasz, odinstaluj ją z urządzenia ze względów bezpieczeństwa.